Publikime

Shperndarja e Sherbimeve Sociale ne Tirane

Strategjia dhe Plani i Veprimit te Shperndarjes se Sherbimeve sociale ne qytetin e Tiranes per vitin 2014 -2016.

Year of Publication: 
2013
Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.